Appartementen Agnanti Pool Suites | Kefalonia | Minia |

Dat ene perfecte plekje: ik zoek er heel vaak naar… En soms is het veel dichterbij dan ik denk. Zo ook Agnanti Pool Suites: ik was er al vaak voorbij gereden. Op een dag besloot ik toch maar eens te gaan kijken bij dat leuke complexje met uitzicht op zee. Ik nam de afslag en wat zag ik daar opdoemen? Een vrolijke villa in een zachtgroene kleur, omgeven door prachtige oude palmbomen. Wat mooi! Rustig loop ik rond, genietend van dit geheime plekje tussen de palmen. De vrolijke appartementen hebben allemaal een privéterras met zicht op de groene natuur en de  palmen die prachtige schaduwplekken maken. Binnen is het modern, maar huiselijk met een comfortabele sfeer. En dan is er ook dat geweldige zwembad met comfortabele ligbedden en een adembenemend uitzicht op de Ionische zee….. Zal ik dan toch eerst een verfrissende duik nemen? Of even naar de het leuke stadje Argostoli rijden voor een terrasje?

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 575.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...