Appartementen Balaia Sol | Algarve | Albufeira |

Dit typisch Portugees adresje ligt er heerlijk bij en bevindt zich vlak bij  het toeristenplaatsje Albufeira. De rust is hier fantastisch, net als de uitzichten over de omgeving en de zee. Ik wandel door de prachtige tuin en loop onder de pergola’s met kleurrijke bougainvilles door en bewonder de karakteristieke Azulejos. Deze unieke Portugese tegeltjes vertellen het verhaal over het voormalig vissersdorpje Albufeira en zien er schitterend uit! Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!Vanuit het zwembad kun je optimaal genieten van de sfeer van dit heerlijke adresje, vertellen de eigenaren mij en daarna laat ze me het appartement zien. De binnenkant van mijn appartement is al net zo sfeervol als de buitenkant; ik had niet anders verwacht. Als de avond valt, loop ik vanaf Balaia Sol naar het centrum om een van de typische visrestaurantjes te proberen die mij werd aangeraden. Wat een unieke plek is dit!

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 485.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...