Appartementen G.Living 365 | Kefalonia | Agia Efimia |

Wat een fijn plekje is Appartementen G.Living 365… Het vriendelijke personeel ontvangt me met open armen en brengt me naar mijn appartementje. Wat een fijn verblijfje is dit. Het appartement is ruim en comfortabel ingericht, dankzij het oog voor detail van de eigenaren heerst er een huiselijke sfeer, ik voel me hier direct thuis. De ligging in het pittoreske dorpje Agia Efimia is ook echt ideaal. Ik kan niet wachten om vanavond lekker naar een sfeervol restaurantje te slenteren…  Nadat ik mijn koffers heb uitgepakt en even een lekker drankje heb gedaan op het balkon besluit ik een wandeling te maken naar het strand. Het strand bevindt zich op slechts 100 meter afstand, je bent er dus zo. Een verfrissende duik in de helderblauwe zee, wat een geluk.

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 590.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...