Appartementen Hoeve de Plei | Limburg | Mechelen |

Het is midden op de dag en ik ben wat aan het dagdromen met een lekker koel drankje op het buitenterras van Hoeve de Plei. Wat was het een heerlijke ochtend vol ontdekkingen. Op mijn gehuurde e-bike heb ik het glooiende landschap van Zuid-Limburg getrotseerd in de buurt van het dorpje Mechelen. Het was een prachtige route met weidse uitzichten. Onderweg ben ik een aantal keer gestopt voor een mooie foto, zodat ik even op adem kon komen. Het beboste gebied is heerlijk verkoelend en bijna betoverend. Ik verheug mij op mijn overnachting in één van de moderne appartementen van Hoeve de Plei. Saskia en Kevin, de trotse eigenaren van de eeuwenoude boerderij hebben mij al een rondleiding gegeven. Wat een unieke plek; het is hier heerlijk rustig en de hoeve is omgetoverd tot een fantastisch adresje om te logeren in luxe vol historische details. Na een overheerlijke huisgemaakte tosti, die beroemd is in deze omgeving, trek ik mij terug in mijn appartement. Ik plof neer op mijn bed en ga plannen maken voor morgen!

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 225.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...