Appartementen Montinho de Ouro | Algarve | Praia da Luz |

Wat bof ik toch dat ik alweer op zo’n mooi adresje ga verblijven! De knallende kleuren van appartementen Montinho de Ouro komen me vrolijk tegemoet als ik er aan kom. Het sfeervolle oranje aan de buitenkant van de appartementen kleurt prachtig bij het felblauwe zwembad. Ik kan niet wachten om hier straks neer te strijken met een goed boek. Ik ga gauw naar binnen om te kijken hoe mijn tijdelijke onderkomen eruit ziet. Erg leuk: dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!Wauw, wat is het knus ingericht allemaal. In de muren zijn de meest prachtige stenen verwerkt en overal hangen sfeervolle lampjes en ik zie handgemaakte decoratie aan de muur. Bij mij in de slaapkamer hangt een mooie vlinder. Als ik het balkon op loop, dan dan kijk ik uit op het zwembad. En in mijn eigen keuken kan ik eventueel ook een smakelijke maaltijd verzorgen. Maar ik denk dat ik gewoon iedere dag lekker uit eten ga. In de omliggende dorpjes zit vast een knus restaurantje, waar ik de gegrilde sardientjes kan proeven. En als ik een dagje wil luieren, dan eet ik gewoon in het goede restaurant van de appartementen.Vandaag doe ik rustig aan en morgen ga ik op pad. Allereerst wil ik naar het Monchique gebergte en de Foia. Dat is het hoogste punt van de Algarve en het landschap schijnt hier erg bijzonder te zijn. Ik ga ook een keer naar de zigeunermarkt van Quarteira, misschien vind ik hier wel een mooi aandenken om mee naar huis te nemen. Ook wil ik graag een paar keer naar het strand en ik denk dat ik dan in ieder geval naar het dorpje Praia da Luz ga. Nadat ik dan een duik in zee heb genomen, zoek ik een leuk restaurant uit om te proosten op mijn vakantie en om mijn smaakpapillen te prikkelen. Dit wordt echt een heerlijke tijd…

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 495.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...