Appartementen Quinta do Mar – Country and Sea Village | Algarve | Montinhos da Luz |

Palmbomen, een groene omgeving en een prachtig uitzicht op zee… Ik ben aangekomen bij mijn nieuwe adresje in de Algarve; Quinta do Mar – Country and Sea Village. Terwijl ik door de weelderige tuin wandel, observeer ik de wuivende palmbomen, de geluiden van vogeltjes en fel paarse bougainvillea’s. Dit gemoedelijke adresje is een echte oase van rust… Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!Wat ik zo leuk vind aan dit verblijfje is dat de authentieke charme is behouden. De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben nog veel oude details zoals klassieke, houten meubels.Ik besluit even bij te komen in het verfrissende zwembad. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op zee. Ik weet nu al dat ik hier een fantastische tijd ga beleven!

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 485.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...