Bassiviere Barn Chic | Lot-et-Garonne | Saint Étienne de Villeréal |

“Eliza, kom je logeren in mijn voormalige koeienschuur en een duiventoren?” Toen Nederlandse eigenaar Ilse deze woorden in de mond nam, moest ik even twee keer knipperen. Ik was geïntrigeerd! Het klinkt als een bijzondere ervaring, ik ben nu al benieuwd hoe het eruit ziet.Een paar weken later, sprong ik in mijn auto om richting Frankrijk te gaan. Rijdend door het prachtige landschap van Lot-et-Garonne kom ik al helemaal in de Franse sferen. Met de zonnebloemen aan mijn linkerhand en de pruimenbomen aan mijn rechterhand, is het helemaal geen straf om deze rit te maken. Plots zie ik in de verte mijn verblijf voor de komende dagen liggen. Nog even en ik kom erachter of mijn beeld overeenkomt met de werkelijkheid.Ilse staat al op me te wachten en ontvangt me met open armen. “Kom Eliza, ik laat je niet langer in spanning! Laten we eerst de spullen op jouw kamer zetten.” Lopend word ik al blij van de omgeving, alles straalt hier de rust en ruimte van het platteland uit. Ilse doet de deur open en gaat me voor. Mijn ogen staren naar ieder plekje van de kamer, wat is dit bijzonder! De oude elementen van de schuur en duiventoren zijn gemoderniseerd met staal, hout, beton en glas. Het interieur en een mix van verschillende stijlen; van landelijk tot warm en industrieel. De woorden die in mij opkomen? Barn chic.

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 399.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...