B&B Dalauro | Limburg | Eys |

Iedere stap die ik verder zet om Limburg te ontdekken, brengt mij dichterbij Italië. Maar dan in Nederland! Vandaag had ik het genoegen om tijdens een wandeling door Zuid-Limburg Laura en Rob tegen te komen. Zij kennen de omgeving hier op hun duimpje en gaven mij een aantal unieke tips voor uitstapjes. Ik heb dan ook meteen besloten om morgen deel te nemen aan een workshop vlaaien bakken. Hopelijk mag ik het resultaat wel zelf op smikkelen…Maar de leukste tip van het Nederlandse stel was toch wel hun eigen Bed and Breakfast. Zowel Rob als Laura hebben een speciale band met Italië en dit hebben ze terug laten komen in hun passie: B&B Dalauro. Rob nodigt me dan ook uit om vanavond zijn kookkunsten te proeven. Dat laat ik mij geen twee keer vertellen!Zodra ik de Bed and Breakfast binnen loop, voelt het alsof ik mijn eigen huis betreed. Wat een warme en knusse inrichting! Ik snap wel dat gasten hier graag een midweekje of weekendje doorbrengen. En de kookkunsten van Rob? Ik raad je aan die zeker zelf te ondervinden!

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 160.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...