Domein Holset Winter | Limburg | Lemiers |

Ik rijd door het Limburgse Heuvelland en neurie zachtjes mee op de muziek. Het nummer “Summer Wine” klinkt door de boxen van de radio en ik kan geen beter welkom krijgen op weg naar mijn adresje voor de komende nacht. Ik kan niet wachten om straks een glaasje wijn te proeven van Nederlandse bodem…Ik heb namelijk een plekje ontdekt waar je kan slapen tussen de wijngaarden, in ons eigen land! Als ik eigenaren Erik en Marianne mag geloven, waan ik mij strakjes voor even in Toscane. Wat heb ik er zin in! Op hun wijndomein produceren ze heerlijke, mousserende wijnen en ze mogen zich dan ook vol trots een Bruisend Wijnhuis noemen. Naast de uitgestrekte wijngaarden liggen de bijbehorende huizen welke ze hebben gerestaureerd, waarbij ze een hart voor duurzaamheid in hun achterhoofd hebben gehouden. Iedere kamer schijnt een unieke inrichting te hebben, ik ben dan ook benieuwd in welke kamer ik mijn aantreden mag doen.Ik ga nog even op in de stemmen van Nancy Sinatra & Lee Hazlewood en dan zie ik dat ik langzaam mijn bestemming bereik. Op weg naar Italiaanse sferen…

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 165.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...