Hotel Aphrodite Beach | Cyprus | Polis |

Cyprus; het eiland van de langgerekte zandstranden, azuurblauwe zee, het heerlijke eten en de prachtige natuur. En hier ben ik dan, op mijn geliefde eiland, op zoek naar het nieuwe adresje met in mijn gedachte de bijzondere Cypriotische keuken en de o zo gastvrije bevolking. Het adresje waar ik op zoek naar ben heet “Hotel Aphrodite Beach” en is vernoemd naar de Griekse godin van de liefde en de schoonheid. Het duurt niet lang voordat ik door heb waarom dit hotel deze naam gekregen heeft. Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!In neem plaats aan één de tafeltjes en bestel een Frappé. Dit is een typisch Griekse ijskoffie en perfect voor zo’n hete dag als deze. Vanaf het terras van Hotel Aphrodite Beach kijk ik uit over het kiezelstrand en de zee. Ik droom weg en fantaseer over wat ik morgen ga ontdekken op dit mooie eiland. Tevreden zak ik onderuit. Soms moet je gewoon even niets doen, je ogen sluiten en wegdromen.  Dan kom je vanzelf op de allermooiste plekjes!

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 545.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...