Hotel Quinta do Mar – Country & Sea Village | Algarve | Montinhos da Luz |

Terwijl ik door de prachtige Algarve rijd, op weg naar mijn nieuwe adresje Hotel Quinta do Mar – Country and Sea Village, geniet ik al van de adembenemende uitzichten. Ik kom aan bij het hotel en ben direct blij verrast door de tientallen palmbomen, fel paarse bougainvillea’s en de rustgevende geluiden van vogels. Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!Ik word warm welkom geheten en krijg een rondleiding door het verblijf. Gelijk zie ik het, dit is een oase van rust. Hier kun je zo binnen een paar dagen een boek uitlezen. We lopen naar het zwembad, en het eerste wat mij op valt is niet eens het zwembad zelf. WOW… Wat een uitzicht! De eigenaar van het hotel leidt me verder naar mijn kamer, welke nog een sfeervolle en authentieke stijl heeft. Met een boek ga ik lekker liggen op een bedje bij het zwembad, zo nu en dan kijk ik even naar het adembenemende uitzicht…

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 485.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...