Kamezi Boutique Villas | Lanzarote | Playa Blanca |

Als ik aan kom rijden bij de paradijselijke Kamezi Boutique Villas val ik stil. Wauw… Dit adresje is net een Canarisch dorpje. Als ik de auto uitstap zie ik de planten zachtjes wuiven, ruik ik het zoute zeewater en hoor ik de golven op de achtergrond tegen de stenen kletsen. Wat word ik hier gelukkig van… Dit nieuwe adresje is vanaf volgend seizoen exclusief bij Eliza was here te boeken!Een van de eigenaren neemt mij mee naar mijn villa, hij vertelt mij dat elke villa een andere, lokale eigenaar heeft. Daardoor heeft elk huisje zijn eigen unieke inrichting. Het lijkt wel alsof je bij een local logeert. We lopen door naar de tuin waar ik een prachtig privézwembad zie. Dit is deze vakantie mijn eigen oase van rust, hier kan ik echt even het drukke thuisleven loslaten. In de middag besluit ik op pad te gaan. Lanzarote is een fantastische bestemming om te surfen, zeilen en duiken. Door de jaren heen zijn er door de lava verschillende soorten riffen gevormd op dit eiland. Zo ontdek je hier prachtige grotten en kom je voornamelijk inktvissen, roggen en engelhaaien tegen. Met een beetje geluk zie je ook dolfijnen en walvissen!

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 675.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...