Les Terrasses de Pentrez |

Kilometerslange zandstranden, steile rotsen, sfeervolle dorpjes, een warme golfstroom die zorgt voor de subtropische begroeiing, welkom in Bretagne! Vanaf Vakantiepark Les Terrasses de Pentrez loop je in 5 minuten via een voetpad naar het prachtig brede zandstrand van Pentrez. Wat ga je doen, kitesurfen, strandzeilen, vliegeren of zwemmen? Maar rustig een dag aan het zwembad met een boek is natuurlijk ook een aantrekkelijke optie. Heerlijk het is vakantie!

Faciliteiten in Vakantiepark Les Terrasses de Pentrez

Is het een keer minder mooi weer? Geen punt want het zwembad van Les Terrasses de Pentrez is overdekt en verwarmd, prima geregeld. Maar eigenlijk vind je alle actie op het strand, vandaar dat de animatie in de zomer ook op het strand plaatsvindt. Dat is heel begrijpelijk. Het brede fijne zandstrand leent zich uitstekend voor alle strandactiviteiten en watersporten die je kunt bedenken. Profiteer ervan!

Parc naturel régional d’Armorique

Vakantiepark Les Terrasses de Pentrez ligt in het westen van Bretagne in de baai van Douarnenez, met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Wil je er een keertje op uit, rijd dan naar de vissersplaats Douarnenez. Met maar liefst vier havens, is dit met recht een vissersplaats. Op de visafslag haal je dan ook super verse vis voor je avondeten. Om in de sfeer te blijven en meer te leren over de verschillende vissersboten, ga je naar het Port-Musée. Loop ook even naar Plomarch om de gerestaureerde vissershuisjes te bekijken, je fantasie begint direct te werken! Waarschijnlijk staat een ontdekkingstocht over het schiereiland Crozon ook op je lijstje. Niet voor niets maakt het Presqu’île de Crozon deel uit van het regionale natuurpark Armorique. Indrukwekkende kliffen, geheime baaien, geweldige zandstranden, de helder blauwe zee, charmante oude dorpjes en de lekkerste verse visgerechten die je kunt bedenken. Veel plezier in Bretagne, ruig, sprookjesachtig en betoverend!

——————————————————————————————

Prijzen v.a: 198.02 (klik hier voor prijs en beschikbaarheid)

——————————————————————————————

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

En ontvang de leukste vakantie aanbiedingen!

You have Successfully Subscribed!