Montebelli Country Resort | Toscane | Gavorrano |

Ik kan bijna niet stoppen om met mijn hand mijn vork op te blijven pakken en naar mijn bord te brengen. Wat is dit heerlijk! Ik ben vanavond aangeschoven in het restaurant van Montebelli Country Resort waar mij de authentieke smaak van Italië is beloofd door chef Clarence. Met iedere hap die ik neem, blijkt er niets minder waar te zijn.Alle gerechten die inmiddels voorbij zijn gekomen zijn traditionele recepten in hun puurste en eenvoudigste vorm. Wat een smaaksensaties! De Italiaanse keuken behoort al tot een van mijn favorieten met verse en smaakvolle ingrediënten. De omgeving waar ik zit, helpt ook heel erg aan de ambiance, heerlijk knus en buiten zie ik alleen maar groen.Ik neem nog een slok van mijn wijntje en loop in mijn hoofd de rest van mijn vakantie door. Er is genoeg te doen in de buurt, maar ook bij de agriturismo. Van fietsen tot paardrijden en yoga in de natuur. Ik hoop dat ik alles van Toscane kan gaan beleven deze reis…

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 250.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...