Montimerso SkyScape Country House | Alentejo | Evora |

Wat heb ik hier naar uitgekeken; ik ga naar Montimerso Skyscape Country House. Catarina & Henrique, de trotse eigenaren, stuurden mij een prachtig, persoonlijk kaartje om mij uit te nodigen. Of ik eens een paar dagen zou willen verblijven in hun unieke Country house, gelegen midden in het mooie natuurreservaat: Alqueva, in de schilderachtige regio Alentejo?. Deze uitnodiging neem ik maar al te graag aan! Met mijn huurauto laat ik de kust achter mij en passeer de glooiende heuvels, velden vol kurkbomen en slaperige dorpjes. Ik passeer het stuwmeer van Alqueva en daar zie ik Montimerso Skyscape Country Escape al liggen: een tijdloze plek waar het leven een versnelling langzamer gaat. Catarina & Henrique komen direct naar buiten en ik word warm onthaald. Na een druk leven in Lissabon, hebben zij de perfecte plek gevonden om hun ideale Country House te ontwerpen. Samen hebben ze een prachtige plek gecreëerd, waar een fijne en relaxte sfeer hangt. En wanneer Catarina mij een uitgebreide rondleiding geeft, sta ik versteld. Alles is prachtig licht ingericht, ik voel mij hier thuis…Een droom adresje! Hier kan ik bijtanken en genieten van natuur, de lokale keuken en een adembenemende sterrenhemel. Mijn suite is heerlijk ruim ingericht met frisse bohemien tinten en heeft een terras met uitzicht op het uitgestrekte landgoed. Ik kan niet wachten om hier te genieten van een glaasje wijn uit de regio. En wat zal ik morgen eens gaan doen? Zal ik eerst met de fiets naar Monsaraz gaan, zoals Henrique mij aanraadde? Of toch een verfrissende duik nemen in de infinity pool? Ik ben benieuwd naar al het moois dat ik zal gaan ontdekken hier. Eén ding weet ik in ieder geval zeker, ik ben op een heel uniek plekje in Portugal beland, waar ik me zeker niet zal vervelen…

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 516.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...