Rosinha’s House | Madeira | Arco da Calheta |

Ik kan een zucht van opluchting niet onderdrukken als ik na een stevige wandeling van vier uur mijn huurauto weer zie staan. Even een momentje rust voor mijn voetjes. Toch is er geen plek waar ik mooiere wandelingen kan maken dan op Madeira. De wilde, kleurrijke natuur en de ontelbare wandelroutes vervelen me nooit.Moe maar voldaan kruip ik achter het stuur en rij naar mijn vakantieadresje: Rosinha’s House. Deze prachtige, rustieke villa is aankomende week helemaal voor mij alleen. Toen ik gisteren aankwam, voelde ik mij gelijk thuis. De moderne, witte inrichting met de stenen muren, het privézwembad en het uitzicht op zee. Niet te beschrijven zo leuk.Ik kan dan ook niet wachten om hier vanavond van de vergezichten te genieten. Eigenaresse Chada gaf mij een tip voor een fijne wijn om te drinken bij het wachten tot de zonsondergang. Deze schijnt adembenemend te zijn… Wat wil een mens nog meer!

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 665.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...