Villa Pitiana | Toscane | Donnini |

Terwijl ik geniet van mijn uitgebreide ontbijt in de tuin kijk ik nog eens goed naar het imposante gebouw van Villa Pitiana. Oorspronkelijk was het een versterkte herenboerderij uit de 14e eeuw, later zelfs een Benedictijnen klooster. De gele kleur van de villa is typerend voor dit adresje. Het landschap rond de villa is ook bezaaid met geel, de kleuren van de Romeinse kamille, duizendblad en paardebloembloemen: hun kleuren en geuren versterken de groene kleuren van de planten en bossen planten, vanaf het pand richting de berg tot aan de rand van Pratomagno.Ik verbaas me erover hoe goed de oorspronkelijke staat bewaard is gebleven en prijs mezelf gelukkig dat ik op zo’n mooie plek, met uitzicht over het glooiende Toscaanse landschap, terecht ben gekomen. De komende dagen ga ik genieten van alles dat Toscane mij te bieden heeft. De indrukwekkende landcshappen, de wegen door de glooiende heuvels, de vele wijgaarden; ik kan nog wel even doorgaan.

_________________________________________________________________

Prijs vanaf: 205.00 (controleer hier beschikbaarheid)

_________________________________________________________________

Dit vind je misschien ook leuk...